Back

to start

 

Topp & Dubio's PROBLEEM TOP 2000

RADIO - Radio Tonka 92.0 FM, Den Haag

 

In aansluiting op de tentoonstelling 'Unstable Matter Situations' presenteren Topp & Dubio presenteren op Radio Tonka de PROBLEEM TOP 2000. Een koude winteravond vol problemen, maar eindelijk eens netjes en overzichtelijk op een rij gezet en probleemloos vanuit de eigen luie stoel te beluisteren.
Het kunstenaarsduo Topp & Dubio heeft de afgelopen maanden al onze gezamenlijke problemen in kaart gebracht. Behalve een tentoonstelling in HOK Gallery heeft dat ook geresulteerd in een degelijke ranglijst waarmee het crisisjaar 2020 op passende wijze kan worden afgerond.


In een twee uur durend radioprogramma nemen de kunstenaars alle urgente problemen met je door. Te beginnen met de specifieke, universele en persoonlijke problemen en irritaties tot aan de meest prangende zaken die ons al maanden in hun greep hebben. De problemen zullen niet worden opgelost, maar wel in perspectief geplaatst zodat we het nieuwe jaar weer geheel herboren kunnen beginnen.


INZENDINGEN

U kunt uw eigen lijst met persoonlijke- en wereldproblemen nog tot 5 december via e-mail indienen: info(at)topp-dubio(dot)nl

 


Luister op zondagavond 13 december van 23.00 tot 01.00 naar de PROBLEEM TOP 2000 op Radio Tonka 92.0 FM. Een uitzending vol problemen, overpeinzingen, analyses en probleemmuziek.

Radio Tonka 92.0 FM, Den Haag


 

 

PROBLEEM TOP 2000

RADIO - Radio Tonka 92.0 FM

13.12.2020 --- 23.00-01.00 uur

website | facebook